Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Comunicare spre abundență – webinar

Comunicare spre abundență

Comunicare spre abundențăwebinar

Ești gata să descoperi puterea vorbelor tale și cum acestea pot deschide drumul către abundență în viața ta? Atunci acest webinar este pentru tine!

Cei 4 speakeri te conduc printr-o călătorie captivantă către arta comunicării abundente. Solicită acces la webinar și descoperă modul în care comunicarea eficientă și abundentă poate să-ți transforme viața.

Explorăm tehnici practice și strategii care să-ți ofere instrumentele necesare pentru a comunica în mod clar, convingător și autentic, adoptând, totodată, obiceiuri sănătoase.

Participă/urmărește înregistrarea webinarului „Comunicare spre abundență” și află:

  • Cum să-ți exprimi ideile, sentimentele și nevoile astfel încât să te faci auzit și înțeles.
  • Tehnici pentru a construi și întreține relații puternice și armonioase în viața personală și profesională.
  • Cum să-ți eliberezi potențialul și să atragi abundența prin intermediul comunicării pozitive și empatice.
  • Strategii pentru a identifica convingerile ce stau la baza comunicărilor, alegerilor, comportamentelor și abundenței tale.
  • Cum să adopți obiceiuri potrivite visurilor și obiectivelor tale.

Înregistrează-te pentru webinar și pregătește-te să faci primul pas către o comunicare mai profundă și mai conștientă, care să conducă către abundență în toate aspectele vieții tale.

Iată ce spun participanții:

Romelia: Ideile cu care am plecat din acest webinar: Comunicarea este calea spre abundență. Să implementez obiceiuri care să mă ducă spre obiectivele mele și să fac acele noi obiceiuri cu bucurie. Exerciții minunate pentru identificarea părerilor despre bani. – Să gândesc pozitiv în ceea ce privește banii. Cunoașterea stilurilor comportamentale DISC ne ajută să comunicăm mai bine.

 

Zita: Super fain acest webinar. Participând mi-am dat seama cât este de important să mă organizez, să-mi schimb obiceiurile și convingerile pentru a reuși în viață. Un webinar foarte clar și foarte fain structurat, iar speakerii formează o echipă minunată și se completează perfect.

Înregistrare webinar 25 martie 2024

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Comunicare spre abundență – webinar
Preț:
550 Lei 55 Lei
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.