Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Comunicare spre abundență - webinar

11 students înscriși
0
0 recenzii
  • Descriere
  • Curriculum
  • Recenzii
comunicare-spre-abundenta

Comunicare spre abundențăwebinar

Ești gata să descoperi puterea vorbelor tale și cum acestea pot deschide drumul către abundență în viața ta? Atunci acest webinar este pentru tine!

Cei 4 speakeri te conduc printr-o călătorie captivantă către arta comunicării abundente. Solicită acces la webinar și descoperă modul în care comunicarea eficientă și abundentă poate să-ți transforme viața.

Explorăm tehnici practice și strategii care să-ți ofere instrumentele necesare pentru a comunica în mod clar, convingător și autentic, adoptând, totodată, obiceiuri sănătoase.

Participă/urmărește înregistrarea webinarului „Comunicare spre abundență” și află:

  • Cum să-ți exprimi ideile, sentimentele și nevoile astfel încât să te faci auzit și înțeles.
  • Tehnici pentru a construi și întreține relații puternice și armonioase în viața personală și profesională.
  • Cum să-ți eliberezi potențialul și să atragi abundența prin intermediul comunicării pozitive și empatice.
  • Strategii pentru a identifica convingerile ce stau la baza comunicărilor, alegerilor, comportamentelor și abundenței tale.
  • Cum să adopți obiceiuri potrivite visurilor și obiectivelor tale.

Înregistrează-te pentru webinar și pregătește-te să faci primul pas către o comunicare mai profundă și mai conștientă, care să conducă către abundență în toate aspectele vieții tale.

Iată ce spun participanții:

Romelia: Ideile cu care am plecat din acest webinar: Comunicarea este calea spre abundență. Să implementez obiceiuri care să mă ducă spre obiectivele mele și să fac acele noi obiceiuri cu bucurie. Exerciții minunate pentru identificarea părerilor despre bani. – Să gândesc pozitiv în ceea ce privește banii. Cunoașterea stilurilor comportamentale DISC ne ajută să comunicăm mai bine.

 

Zita: Super fain acest webinar. Participând mi-am dat seama cât este de important să mă organizez, să-mi schimb obiceiurile și convingerile pentru a reuși în viață. Un webinar foarte clar și foarte fain structurat, iar speakerii formează o echipă minunată și se completează perfect.

Înregistrare webinar 25 martie 2024
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.