Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTĂ – modulul 1

De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTĂ - modulul 1

De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTĂ – modulul 1

Te gândești:….

  • Cum să îmbunătățești relațiile cu părinții, partenerul de viață, copiii, prietenii, colegii sau șefii tăi?
  • Cum să obții succes în tot ceea ce faci?
  • Cum să-ți faci cuvintele să conteze cu adevărat?

Dacă ai răspuns cu un DA măcar la una dintre aceste întrebări, este momentul să îți spui DA ție și să îți rezervi locul la cele 3 workshop-uri.

Suntem Alina Paraschiv și Alina Neagu, și ne dorim să te ghidăm într-o experiență transformătoare.

De aceea îți oferim CADOU accesul la 3 workshop-uri.

Comunicarea eficientă este cheia care te apropie de varianta ta cea mai bună, de potențialul tău nelimitat și de succesul pe care îl dorești în viața ta. Poate fi chiar calea către semnificația pe care o cauți.

Ești pregătit să începi această călătorie către o comunicare profundă, autentică și eficientă?

Înscrie-te la cursul „De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTĂ – modulul 1”!

Pentru acces și detalii la modulul 2, click AICI.

Iată ce spun participanții acestor workshop-uri:

Alina Mia

Modulul 1 al programului online „De la conflict la comunicare eficientă” a venit în viața mea la momentul potrivit. Când am fost pregătită să privesc în interiorul meu și să mă uit la cine Sunt Eu cu adevărat și cine sunt în raport cu ceilalți, cum mă comport cu ceilalți, și cum interacționez cu ei.
Am fost pregătită să îl văd cu adevărat pe cel din fata mea, așa cum este el, cu bune și cu rele, imperfect și să îl accept așa cum este, fără să îl judec.

Călătoria începută alături de Alina Neagu și Alina Paraschiv a fost „life changing” pentru mine, iar ele au fost calde și blânde, având răbdare să ne ghideze prin conceptele unei comunicări eficiente, dar și prin tipologiile de personalitate DISC, prin tipurile de comunicare, făcând totul să pară firesc și sigur.

Am început să conștientizez greșelile făcute în relațiile cu apropiații, precum iubitul meu, sora mea, mama mea, dar și alte persoane, precum prietenii și am început să discut cu ei, în dorința de a-mi îmbunătăți aceste relații. Am început să îi apreciez și să le ofer încurajări, și am început să ne conectam cu blândețe.

După o scrisoare către mine, îmi doresc să dezvolt o relație cu propria persoană, să mă ascult, să mă iubesc și să îmi vorbesc cald, calm și cu blândețe.
Vă mulțumesc enorm pentru informațiile împărtășite în cadrul acestui modul, pentru că ele au pornit o schimbare radicală în interiorul meu, cu efect de domino și în relațiile pe care le dezvolt cu ceilalți, precum și în toate celelalte aspecte ale vieții mele.
Vă sunt profund recunoscătoare.

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
De la Conflict la COMUNICARE EFICIENTĂ – modulul 1
Preț:
Gratuit
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.