Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Raport Evaluare DISC

0
0 recenzii
 • Descriere
 • Curriculum
 • Recenzii
raport-maxwell-disc

Vrei să cunoști succesul?

 1. Primul pas este să definești ce înseamnă succes pentru tine. Apoi să afli cine ești și cum ești tu. În momentul în care ești conștient de punctele tale forte și le fructifici în fiecare zi, în fiecare interacțiune, cu fiecare ocazie, ești la jumătatea drumului către succes.
 2. Cea de-a doua jumătate a drumului către succes o parcurgi atunci când reușești să îi înțelegi pe cei din jurul tău, să îi accepți și să îți adaptezi comunicarea în funcție de stilul lor de personalitate.

Ceea ce vreau să spun este că personalitatea pe care o avem ne influențează fiecare aspect al vieții. De aceea ai nevoie să te cunoști foarte bine, să fii conștient de capacitățile și abilitățile tale. În plus, e nevoie să îi cunoști bine pe cei cu care interacționezi și să îți îmbunătățești relațiile cu ei.

 • Înțelegerea propriului stilul de personalitate și a propriei motivații îți deschide prima ușă către succes.
 • Cea de-a doua ușă către succes o deschizi în momentul în care înțelegi stilul de personalitate al celor din jur, identificând totodată ce îi motivează și te adaptezi fiecărui stil în parte.

Cum ar fi ca în aproximativ 10 minute să ajungi să te înțelegi mai bine pe tine?

Cum ar fi să ajungi să îți cunoști cu adevărat punctele tari și slăbiciunile, astfel încât să dai tot ce ai mai bun în colaborarea cu cei din jur?

Evaluare comportamentală DISC este un raport personalizat ce conține 30 de pagini despre tine (abilități, capacități, puncte forte, motivații, provocări, obstacole, temeri, soluții pentru o mai bună relaționare și comunicare cu ceilalți).

Acest raport de evaluare a stilului tău comportamental te ajută să te cunoști mai bine și să înțelegi care este motivul pentru care cu unii oameni poți relaționa extraordinar de bine și de ce uneori parcă vorbești o limbă diferită față de anumite persoane.

Raportul de evaluare DISC:

 • 30 de pagini despre tine
 • puncte forte și puncte de dezvoltare
 • cum te vezi tu și cum te văd ceilalți
 • arii de excelență și arii de dezvoltare
 • ce te motivează
 • cum comunici cu cei din jurul tău
 • cum preferi să se comunice cu tine
 • cum poți comunica mai bine cu cei din jurul tău
 • cum reacționezi când ești sub presiune

Personalitățile diferite reprezintă cauza pentru care ceilalți gândesc, acționează și comunică diferit de tine.

Teoria personalității DISC a fost enunțată pentru prima data în 1928 de către psihologul Wiliam Marston.

Evaluarea DISC este un instrument rapid de auto-evaluare a personalității, ca rezultat al răspunsurilor pe care le dai la întrebările din chestionar.

Astfel, raportul de evaluare Maxwell DISC te susține să te dezvolți în timp ce înveți să te adaptezi celor din jur în funcție de stilul lor de personalitate. Acest lucru te ajută să evoluezi, să îți crești influența și să atingi rezultatele pe care ți le dorești.

Evaluarea DISC te ajută să comunici eficient cu cei din jur, astfel încât să îți îmbunătățești relațiile.

Evaluarea Maxwell DISC:

 • Are loc online – Te voi contacta personal atât pe mail, cât și telefonic, pentru a-ți oferi indicații privind modul în care să răspunzi întrebărilor. Îți voi oferi permanent suportul meu în acest sens.
 • Rezultatul îl primești pe mail în câteva minute după finalizarea evaluării.
 • Beneficiezi de consiliere în interpretarea testului – Stabilim o întâlnire virtuală, telefonică sau față în față pentru a te ajuta cu interpretarea rezultatului și cu planul de acțiune, astfel încât să profiți de punctele forte și să îți îmbunătățești relațiile cu ceilalți.

Sunt Alina Paraschiv, consultant și trainer comportamental DISC și antreprenor cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu oamenii și abia aștept să îți ofer tot suportul și ghidarea de care ai nevoie în utilizarea și integrarea informațiilor oferite de acest raport în viața ta.

Raportul de evaluare Maxwell DISC este un instrument foarte util și ușor de folosit atât individual, de persoane fizice dornice de autocunoaștere și îmbunătățire a vieții, cât și de companii în dezvoltarea organizațională, dezvoltarea leadership-ului, formare, comunicare, teambuilding, planificarea carierei, coaching executiv și rezolvarea conflictelor.

Ți-am pregătit acest raport de evaluare DISC și multe alte sesiuni atât de grup, cât și 1 la 1, despre comunicare, leadership, stimă de sine, time management pentru a te susține să te cunoști mai bine și să îți dezvolți abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți asigura succesul în viață.

Vreau să te susțin să comunici eficient și să te cunoști mai bine, așa că, 
îți ofer ACUM și 5
BONUSURI în valoare de 1810 lei:

Solicită Raportul de Evaluare DISC și te contactez în cel mai scurt timp pentru detalii.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.