Companii

Când angajatorul și angajații merg în aceeași direcție înseamnă că au o viziune comună și dezvoltă un parteneriat bazat pe încredere, respect și apreciere.

Ce determină un angajat să își asume viziunea companiei în care lucrează?

Nevoia de apartenență și nevoia de competență.

Nevoia de apartenență îi este satisfăcută angajatului tău prin recunoașterea meritelor, prin aprecierea sinceră a rezultatelor, iar nevoia de competență, prin faptul că are libertatea de a lua propriile decizii, devenind, astfel, mai responsabil și mai fericit. De asemenea, un angajat se simte împlinit și este productiv atunci când are posibilitatea de a se dezvolta, de a avansa și de a-și folosi punctele forte în cadrul companiei, ocupând un post corespunzător.

Lucrul într-un mediu armonios și prietenos este esențial pentru oamenii din echipa ta, iar acest mediu poate fi creat prin alegerea cu atenție a fiecărui membru și prin asigurarea că fiecare angajat face lucrul care îi place, folosindu-se de punctele lui forte.

masterstudy_placeholder
masterstudy_placeholder

De aceea noi te susținem să identifici punctele forte și valorile fiecărui angajat, facilitându-ți accesul la o comunicare eficientă în care angajatul este în centrul atenției.

Gândește-te, scopul tau ca și angajator este profitul, iar acesta este generat de clienții care aleg serviciul sau produsul tău, în timp ce clienții sunt inspirați de atitudinea și energia angajaților tăi. Acordând atenție atât calității produselor sau serviciilor pe care le furnizezi, cât și angajaților, asigurându-te că ei sunt fericiți în cadrul companiei tale, îți transformi visul de antreprenor în realitate.

ALSO Academy îți pune la dispoziție traineri și coachi profesioniști care să te ajute să îți resposabilizezi și să îți inspiri angajații să fie mai buni, mai eficienți, mai productivi.

Noi nu furnizăm servicii de training, noi garantăm că îți suntem alături astfel încât să dezvolți relații de parteneriat cu angajații tăi și să depășești toate obstacolele ce stau în calea succesului business-ului tău.  Noi credem în tine și în visul tău de antreprenor și îți oferim claritate folosind ghidarea prin coaching atunci când ai nevoie tu sau personalul companiei tale.

Contactează-ne

pentru o discuție în cadrul căreia să identificăm împreună nevoile pe care le ai tu, angajații tăi și compania ta în acest moment

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.