Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Workshop-uri Comunicare Eficientă

Workshop-uri Comunicare Eficientă
Știai că unul dintre factorii importanți pentru obținerea succesului în viață este reprezentat de comunicare?
În acest video îți prezint câteva aspecte care să te ajute să comunici eficient și să relaționezi mai bine cu cei din jurul tău.
 • Vrei să ai relații mai bune?
 • Vrei să trăiești o viață mai fericită?
 • Vrei să știi cum să gestionezi conflictele?

Sunt Alina Paraschiv – consilier comportamental DISC, Speaker, Trainer, Coach și îmi doresc să te susțin pe drumul comunicării eficiente.

Te invit să faci intenționat pași spre dezvoltarea de relații productive, participând la cele 5 workshop-uri despre comunicare.

Vei afla:

 • cum să comunici eficient
 • cum să îți transmiți clar ideile
 • cum să gestionezi conflictele
 • cum să îți îmbunătățești relațiile
 • cum să ai succes personal și profesional
  _______

Înveți practicând

În fiecare workshop parcurgem exerciții prin care identifici stilul tău de comunicare și descoperi cum poți comunica mai bine, accentul fiind, de fiecare dată, pe partea practică.

Sesiuni online

Ne vedem pe zoom pentru a te susține să obții claritatea de care ai nevoie pentru a comunica eficient și pentru a pune în practică transmiterea mesajelor în formă asertivă.

_______

Tematica celor 5 workshop-uri:

1. Depășirea capcanelor Comunicării 

Descoperă iluzia comunicării și învață să o înfrunți. Prin exerciții de autocunoaștere și conștientizare, identifici care sunt capcanele ce îți blochează comunicarea eficientă și găsești soluții personalizate pentru a le depăși.

2. De la agresivitate și pasivitate la asertivitate

Explorează diferite stiluri de comunicare și înțelege cum și când să apelezi la fiecare în mod adecvat. Descoperă puterea asertivității și cum să o integrezi în viața ta pentru a-ți atinge obiectivele și a construi relații armonioase.

3. Gestionarea comunicărilor dificile

Învață cum să abordezi comunicările dificile cu încredere și calm. Participând la acest workshop înțelegi comportamentele dificile și dobândești tehnici și soluții practice pentru a transforma aceste situații în comunicări eficiente. Descoperă cum să-ți stăpânești propriile trăiri și să dezvolți abilități interpersonale valoroase.

4. Clarificarea limbajului 

Descoperă puterea clarității în comunicare. Înțelege cum percem realitatea fiecare dintre noi și cum să eviți neînțelegerile și presupunerile greșite. Acest workshop te ajută să dobândești abilitățile esențiale pentru a te exprima clar și pentru a înțelege cu exactitate mesajele celorlalți.

5. Dezvăluirea sinelui în comunicare

Explorează importanța dezvăluirii sinelui în comunicare și cum să o faci într-un mod adecvat și eficient. În acest workshop înveți să construiești relații autentice și să îi încurajezi, la rândul tău, pe cei din jur, să își dezvăluie sinele lor real. Descoperi inclusiv cum această abordare poate duce la comunicări eficiente și relații de încredere.

Raport de Evaluare comportamentală Maxwell DISC personalizat, care dezvăluie informații valoroase despre tine și abordarea ta unică în comunicare, în 30 de pagini:

– punctele tale forte și de dezvoltare
– motivațiile tale
– stilurile preferate de comunicare
– cum interacționezi eficient cu cei din jur

Descoperi, de asemenea:
– cum reacționezi sub presiune
– care este pentru tine mediul ideal de lucru
– ce strategii să pui în practică pentru a-ți maximiza productivitatea

_______

Acum este momentul perfect pentru a te înscrie!

Valoarea acestui program este 1600 lei, iar în această perioadă primești 70% reducere, ceea ce înseamnă că investiția ta este doar 480 lei.

În plus, primești și 3 BONUSURI:

 • Workshop Live, pe zoom „Puncte forte și capcane în comunicare – DISC(valoare 220 lei)
 • Acces la înregistrarea webinar-ul „5 Pași către o Comunicare Eficientă” (valoare 120 lei)
 • Sesiune 1 la 1 pentru interpretarea Raportului de Evaluare Maxwell DISC(valoare 700 lei)

Înscrie-te ACUM!

_______

Ce spun absolvenții acestor workshop-uri?

Lucia:

„Am aflat foarte multe lucruri pe care nu le știam.
M-am văzut pe mine așa cum sunt pe parte de comunicare, am înțeles de unde vin anumite neînțelegeri și unde mă situez în acest moment. Mi-am identificat foarte bine felul de a comunica și am început să înțeleg de ce comunic în acest fel. Am înțeles încă o dată că, ce avem de vindecat, trebuie vindecat, ca să avem relații sănătoase cu cei din exteriorul nostru.”

 

Carina:

Am învățat o grămadă de lucruri participând la workshop-urile facilitate de tine. Au fost și momente de cunoaștere intrinsecă, atunci când am mai descoperit lucruri despre mine și, cu siguranță, mi-ai depășit limitele de a fi confortabilă, ceea ce este extraordinar de bine. Adică m-ai făcut să nu mă simt confortabil, ci să fiu vulnerabilă, ceea ce înseamnă momente de creștere, așa că, ÎȚI MULȚUMESC, dragă Alina!

_______

Înscrie-te ACUM la programul COMUNICARE EFICIENTĂ!

Workshop-uri Comunicare

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Workshop-uri Comunicare Eficientă
Preț:
1.600 Lei 480 Lei
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.