Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Leadership Game

Leadership Game
Leadership Game
CÂND TE-AI JUCAT ULTIMA OARĂ?
Da… ai citit bine. Când te-ai jucat ultima oară?
Până în urmă cu 3 ani consideram că sunt adult și nu mai am de ce să mă joc. Că am responsabilități, că e nevoie să fiu adult și atât. Consideram că joaca e doar pentru copii.
Tu ce părere ai despre joacă?
Ești ca mine atunci?
Sau pătrunzi cu ușurință în lumea jocului?

În urmă cu 3 ani, viața mea s-a schimbat radical, când am participat la o sesiune de dezvoltare personală online, unde ne-am jucat. La propriu ne-am jucat, am râs, ne-am relaxat. Și totul în timp ce am purtat discuții valoroase despre autocunoaștere și dezvoltare personală. A fost ceva magic pentru mine. Mi-am reamintit ce frumos este să mă joc și să îmi dau voie să mă relaxez.

La final m-am bucurat și mai mult observând toate conștientizările din timpul jocului: care sunt punctele mele forte (uneori nici nu eram conștientă de ele). Cum pot folosi în fiecare moment capacitățile, abilitățile și talentele pe care le am. Care este următorul nivel al afacerii mele și, implicit, al dezvoltării mele. De ce uneori mă autosabotam. De ce unele relații din viața mea nu funcționau.

Atunci am hotărât să acord loc special jocului în viața mea. Jocuri alături de familie, alături de copilul meu…. wow… și câte lucruri valoroase descopăr de fiecare dată în cadrul fiecărui joc.

În plus, mi-am promis mie că am să mă joc periodic, în mod intenționat, jocul ce mi-a schimbat viața, arătând și altora care este puterea lui.

  • este un joc ce schimbă perspective, schimbă vieți și ne ajută să ne cunoaștem mai bine, în timp ce ne relaxăm și ne distrăm (doar e un joc, iar scopul jocului este să ne distrăm oferindu-ne, totodată, evoluția de care avem nevoie în acel moment).
  • este un joc creat și promovat de Maxwell Leadership, având la bază lecțiile lui John C. Maxwell și poate fi jucat atât în cadrul organizațiilor, echipelor, cât și cu persoane fizice.
HAI SĂ NE JUCĂM ȘI SĂ EVOLUĂM ÎMPREUNĂ CU ECHIPA TA!
Contactează-mă pentru a juca Leadership Game cu cei din echipa ta: 0726786031 – Alina Paraschiv, trainer, coach & consultant comportamental Maxwell DISC.

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.